Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Μια νέα σελίδα άρχισε να γράφεται για τα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ( Δήμος Βορείων ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ)

Μια νέα σελίδα άρχισε να γράφεται για τα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ( Δήμος Βορείων ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ) από την Πρωτοχρονιά. Μια σελίδα το περιεχόμενο της οποίας θα φέρει ασφαλώς την υπογραφή της νέας δημοτικής Αρχής, στην οποία εμπιστεύτηκε η πλειοψηφία του νέου ΔΗΜΟΥ  την ευθύνη να οδηγήσει στα πρώτα του βήματα,  στο περιβάλλον του "Καλλικράτη", ενός θεσμού πρωτόγνωρου, που μέλλει να δοκιμαστεί στην πράξη. Όπως ακριβώς, άλλωστε, θα συμβεί και με όλους εκείνους που νίκησαν στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, επαγγελλόμενοι τα καλύτερα για τις τοπικές κοινωνίες.

Σημαντικό, ωστόσο, ρόλο καλούνται να παίξουν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς είναι εκείνες στις οποίες έχει ανατεθεί το καθήκον να ελέγχουν τη δημοτική Αρχή για τα πεπραγμένα της.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( Αρχηγός Αντιπολίτευσης) :

«Θετικοί στα θετικά, αμείλικτοι στα αρνητικά

Ευχή όλων, φυσικά, είναι αυτό να γίνεται πάντα με υπευθυνότητα. Περί αυτού διαβεβαιώνει τους ΔΗΜΟΤΕΣ  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Αργύρης, ο οποίος, σε δηλώσεις του, τόνισε: "Όπως είχα πει και κατά την τελετή της ορκωμοσίας, εμείς θα παρακολουθούμε όλα τα θέματα που απασχολούν το ΔΗΜΟ, και τα 'μεγάλα' και τα 'μικρά'. Θα είμαστε στο πλευρό της πλειοψηφίας όταν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, για το καλό της ανάπτυξης του Δήμου μας  και επ' ωφελεία των δημοτών του, αλλά θα είμαστε και σταθερά αντίθετοι όποτε διαπιστώνουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει. Και το κυριότερο: Θα παρακολουθούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες και το βαθμό υλοποίησης του προγράμματος του ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Σεντελέ. Ξεκαθαρίζω δε ότι για μας δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι βρισκόμαστε σε καιρό κρίσης. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι οι εκλογές κερδίθηκαν με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα, όταν όλοι γνώριζαν τις διαστάσεις της κρίσης, εντούτοις άλλοι ήταν φειδωλοί στα λόγια τους κι άλλοι προέβαιναν σε μεγάλες εξαγγελίες, καλλιεργώντας ανάλογες προσδοκίες".