Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Το Καφενείο της Κορίτιανης

Διαβάζοντας τα θέματα του πρώτου ουσιαστικά Δημοτικού Συμβουλίου διαπιστώνει κανείς ότι για τη νέα Δημοτική αρχή το Καφενείο στη Κορύτιανη είναι μάλλον σημαντικότερο από τον…ΧΥΤΥ.
Ενημερωτικά το πρόβλημα «καφενείο» αναβλήθηκε και ο Δήμαρχος δεν υλοποίησε την όπως φαίνεται δέσμευσή του (Ρουσφέτι ) . Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και οι φιλόδοξοι …επενδυτές. Ο Δήμαρχος για να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους του στο μικρό διαμέρισμα ( έχασε το Τοπικό ) έπρεπε να τους δώσει το …Καφενείο . ΚΡΙΜΑ

Το θέμα ΧΥΤΥ τελευταίο στη συνεδρίαση δεν κουβεντιάστηκε γιατί ο Δήμαρχος θα έπρεπε να παραβρεθεί σε ….κοπή πίττας!!! 
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

 Πριν τη συνεδρίαση σε μια επίδειξη «δύναμης» ο Δήμαρχος αρνήθηκε υλοποίηση αιτήματος της μείζονος αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα ο κ. Αργύρης ζήτησε για τη παράταξη του ένα γραφείο στα όρια του νέου Δήμου όπως ρητά προβλέπει ο ν. Καλλικράτη άρθρο 66 παρ 7. Ο δήμαρχος δείχνει να φοβάται την οργανωμένη αντιπολίτευση. Ίσως στη προηγούμενη θητεία του ως Δήμαρχος Πραμάντων να λειτουργούσε χωρίς άλλες φωνές. Ο Καλλικράτης όμως αν τον μελετήσει καλά δεν θα του εξασφαλίζει άσυλο. Προβλέπουμε αν δεν εφαρμόζονται οι βασικές αρχές της Δημοκρατίας, θα έχουνε αρκετοί δουλειά οι….Δικηγόροι.