Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Γιάννης κερνάει … Γιάννης πίνει !!!

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις καλές προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής για το καλό του Δήμου μας – Άλλωστε όλοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα – πιστεύουμε όμως « ότι η Γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια».
Θέλουμε λοιπόν να καταθέσουμε την ένσταση μας ως ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τον τρόπο συγκρότησης μιας πολύ σημαντικής επιτροπής για τη λειτουργία του Δήμο από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σεντελέ.
Ο λόγος για την επιτροπή ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Το λιγότερο περιέργεια μας προκαλεί το γεγονός ότι τα μέλη της επιτροπής είναι μόνο Δημοτικοί Υπάλληλοι απο τον πρωιν δήμο  Πραμάντων. Εκείνο μου μας κάνει να απορούμε είναι ότι τα ίδια μέλη είναι συγχρόνως και μέλη της επιτροπής ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ!!!
 Οτι είναι νόμιμο δεν σημαίνει οτι είναι και ηθικό. 
Τελός χωρίς αυτο να μας εκπλήσει , αλλα θα πρέπει να προβληματίζει τουλάχιστο το 50% των κατοικων του Δήμου μας,  το γεγονός  οτι σε καμία επιτροπη του Δήμου,  ο Δήμαρχος και η πλειψηφία του, δεν πρότεινε και δεν συμμετέχει μέλος απο την αντιπολίτευση !!!!
Μοντέρνες θέσεις περί Δημοκρατίας η κατι άλλο να υποθέσουμε???
Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ νομίζουμε ότι δεν είναι μόνο ωραία λέξη στις προεκλογικές μας «δεσμεύσεις» και καθημερινές κοινωνικές επικοινωνίες με τους συνδημότες μας κ. ΔΗΜΑΡΧΕ .  
Η διαφάνεια είναι πάνω από όλα ΠΡΑΞΗ.