Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο αντιδήμαρχος κ. Γκορτζής Θυμήθηκε οτι έκανε και .....Δήμαρχος

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Βορ. Τζουμέρκων κ. Γκορτζής και άρχισε να λέει διάφορα στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφερόμενος προς το Δημοτικό σύμβουλο της παράταξη μας κ. Βασίλη Μασαλλά.                                                   Αρχισε να λέει πως έχει δικαιωθεί και καταξιωθεί σα παράγοντας της περιοχής αφού και Δήμαρχος έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος κ.τ.λ !!!   
Και όλα αυτά γιατί ? Γιατί οταν κατάλαβε ακούγοντας τον  κ. Μασαλλά να κάνει αναφορά στο πρόγραμμα του Προέδρου των Χουλιαράδων κ. Σούλη  λέγοντας  οτι :
 « ο εκπρόσωπος των Χουλιαραδων Κ. Σούλης, στη τοποθέτηση του λειτούργησε ως πρώην Δήμαρχος του Δήμου Τζουμέρκων αφού ζήτησε μέσα στην πρόταση του Δήμαρχου, (πρόταση που τελικά έγινε δεκτή) ,να περιλαμβάνει και τις τεχνικές υπηρεσίες (υδραυλικό-ηλεκτρολόγο-εργάτη-χειριστή σε μόνιμη βάση και όταν χρειαστεί μηχανικό και ότι άλλο περιλαμβάνει μια τεχνική υπηρεσία του Δήμου) καθώς και τον εξοπλισμό, όπως μηχανήματα αποχιονισμού γεννήτριες και γενικότερα ότι θα απαιτηθεί για την άμεση παρέμβαση και τη σωστή λειτουργία του Δήμου, τουλάχιστον στις έδρες των προηγούμενων Δήμων (Χουλιαραδες - Καλέντζι)» .

Θεωρούμε λοιπόν πως άδικα καταφέρθηκε ο κ. Γκορτζης στον κ. Μασαλλά αφού δεν αναφέρθηκε στην τοποθέτηση πουθενά το όνομα του. Ασφαλώς και θα έπρεπε κατά την άποψη μας να το είχε σκεφτεί ο ίδιος ως .........πρώην δήμαρχος πως η παραμονή τουλάχιστον στις έδρες των πρώην δήμων των μηχανημάτων ,αλλά και των ειδικοτήτων όπως αυτές αναφέρθηκαν από τον εκπρόσωπο των Χουλιαράδων, θα βοηθήσει στην σωστή λειτουργία του νέου Δήμου Βορ. Τζουμέρκων αλλά και θα προβεί προς το καλό των Δημοτών μας .
Θα έπρεπε να το είχε συζητήσει και το απαιτήσει  ο ίδιος ο κ. Γκορτζής, αν αυτό χρειαζόταν, όταν διαμορφώνονταν η εισήγηση του Δημάρχου μιας και είναι …τόσο έμπειρος.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ....
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ Ο Κ. ΓΚΟΡΤΖΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ....................... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ      
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ..............................                                          
ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ …………….σημερινέ αντιδήμαρχε.