Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Η παράταξη μας φώναξε παρών.

Στο ξενοδοχείο «Τελωνείο» στην γέφυρα Πλάκας η Παράταξη έκοψε την Πέμπτη 5/01/12 το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα.                                                                                                                             Η συμμετοχή των συνδημοτών μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική . Σχεδόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας και αρκετοί συνδημότες μας, έδωσαν με την παρουσία τους δύναμη και ανανέωση εμπιστοσύνης στα μέλη ( δημοτικούς μας συμβούλους ) να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την ομολογουμένως σημαντική τους προσπάθεια έλεγχου της Δημοτικής αρχής,  ανάδειξης των προβλημάτων , και γιατί όχι και λύσεων σε κάποιες περιπτώσεις.
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ο Αδωνις στη παρέμβασή του
Προηγήθηκε μικρός απολογισμός από τον αρχηγό της παράταξης κ. Γιάννη Αργύρη , ακλούθησαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων και συνδημοτών μας , σημειώνοντας προβλήματα του Δήμου, επισημαίνοντας άστοχες συμπεριφορές του νυν Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων του. Όλοι με την ίδια αγωνία για το σήμερα και το μέλλον του Δήμου μας,  συμφώνησαν ότι η παράταξη με την παρουσία της μετά από ένα χρόνο λειτουργιάς του « Καλλικράτη» έχει τα στελέχη και την δύναμη να συνεχίσει , χωρίς θεατρινισμούς και λαϊκισμούς , αλλά με πράξεις το δύσκολο έργο του έλεγχου και της ανάδειξης των πολλών προβλημάτων των δημοτών μας.                                                              
  Οι συνδημότες μας βρίσκουν όλο και περισσότερο όπως διαπιστώθηκε , πραγματικό συνεργάτη – συμπαραστάτη τους , τα μέλη μας , αφού ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι του ασχολούνται επιλεκτικά με τα «παπαγαλάκια» τους σε κάθε χωριό μας.                                      
Η ορχήστρα μας
 Ίσως να μην κατάλαβαν ότι στην Ελλάδα του αύριο δεν θα υπάρχουν οι προστάτες του Δημάρχου από την μεγάλη πολιτική σκηνή.
 Στην συνεχεία τα εκδήλωσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο τυχερός της βραδιάς (φλουρί) ήταν ο συνδημότης μας κ. Γκρέστας Άδωνις. Να ‘ναι πάντα τυχερός.

ο Αργύρης σε κέφια...
το γλέντι έχει ανάψει
Ακλούθησε δημοτικό γλέντι μέχρι αργά. Η παράταξη μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την δημοτική ορχήστρα   ( Μετσοβίτης-κλαρίνο , ΓεροδημοςκαιΤομαρας - τραγούδι..) που αφιλοκερδώς με περίτεχνα παιξίματα ικανοποίησαν Κατσάνους , Τζουμερκιώτες , Πραμαντιώτες, Ματσουκίωτες , Συρακιώτες , Καλαρυτιανούς , Βαθυπεδίτες μιας και οι δημοτικοί μας…….. συνύπαρξη είναι αρκετά δύσκολη.
Το κέφι άφθονο
Να ευχαριστήσει επίσης την διεύθυνση του ξενοδοχείου για την αρίστη φιλοξενία του και να του υποσχεθεί ότι η παράταξη μας θα αγωνιστεί ώστε ο τουρισμός στο δήμο μας να μην είναι αποσπασματικός, πιέζοντας τον Δήμαρχο για προγραμματισμό και οργάνωση.
 Η παράταξη εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και παρά την κρίση κάθε προκοπή.