Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

«Πω πω πω πω ….. όνειρο ζω μη με ξυπνάτε»!

*γράφει ένας απλός Δημότης  Β. Τζουμέρκων

Πήρα το μήνυμα για το χορό της Παράταξης που είναι υπεύθυνη για το Δήμο μας, δηλαδή από τον Δήμαρχο προσωπικά : "πριν από τη κοπή πίτας  Θα προηγηθεί ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Ένας χρόνος λειτουργίας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Συμπεράσματα – Προοπτικές". 

Δυστυχώς μένω στο Ματσούκι και το κέντρο ήταν λίγο μακριά από τα σύνορα του δήμου μας. Φαίνεται οι επιχειρήσεις στο δήμο μας ήταν γεμάτες αυτή τη Παρασκευή -είπα- για το λόγο αυτό ο δήμαρχός μας πήγε στο Επισκοπικό!!! Τέλος πάντων . Έχω εμπιστοσύνη στο ταλέντο του Δημάρχου μας. Ας είναι καλά η τηλεόραση που δεν μπορεί, λειτουργεί όταν πρέπει να ακούσουμε το Δήμαρχό μας. Ακόμη και ρεύμα είχαμε!!! Χωρίς καμία διακοπή.
Παρασκευή βράδυ ο χορός, Σάββατο απόγευμα ο Δήμαρχος στο γυαλί. 
Λέω θα ακούσω από το Δήμαρχο και τους άλλους εκπροσώπους μου κριτική και συμπεράσματα και προοπτικές για το Δήμο μας. 

Άκουσα το Δήμαρχο . όλα τέλεια  Έργα...έργα ...έργα 12 τον αριθμό από το καλοκαίρι στο Δήμο μας. Που θα γίνουν?  Ποια θα γίνουν? δεν με πειράζει και πολύ αρκεί να γίνουν. Άλλωστε ούτε ο Δήμαρχος τάπε!!!

Μπορεί να τα έλεγε κάποιος άλλος στη συνέχεια. Ευτυχώς όμως τάπε τόσο καλά ο Δήμαρχός μας που δεν χώραγε άλλος. ΔΕΝ έμαθα αν και το φλουρί το  κέρδισε ο Δήμαρχος άλλα αν το κέρδισε δεν θα τόλεγε η τηλεόραση ????

Δήμαρχέ μου « ….. όνειρο ζω μη με ξυπνάτε» καλή χρονιά