Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Για τη ταμπακέρα Δήμαρχε …. Κουβέντα.

Θα θέλαμε ο « συνδημότης μας από το Ματσούκι» να συνεχίσει το όνειρό του όπως και όλοι οι συνδημότες μας, μιας και ο Δήμαρχός μας είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο χρόνο της Δημαρχείας του , αλλά η πραγματικότητα - καθημερινότητα στο Δήμο μας δεν επιτρέπει ΟΝΕΙΡΑ.
Η επικοινωνιακή τακτική του Δημάρχου   « Θέατρο» όπως το λένε οι παλιοί , δε φτάνει για ύπνους με γλυκά όνειρα.

Πήραμε λοιπόν μια επιστολή από τη Παράταξη του Δημάρχου μας απάντηση στην ανάρτηση μας « πω πω πω ….μη με ξυπνάτε όνειρο ζω» με την οποία ο Δήμαρχος, μας ενημερώνει για τους λόγους που η παράταξη του χόρεψε στο … ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ.

Η επιτυχία της μεγάλη και μπράβο στο Δήμαρχο. Άλλωστε τα τοπικά κανάλια πρόβαλαν με το παραπάνω την εκδήλωση. Αν γινόταν στη Πλάκα τα κανάλια δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν αντικειμενικά  χαρούμενους για τη κατάσταση του Δήμου μας.
Αφελείς εμείς περιμέναμε αρχικά σαν αντιπολίτευση, αλλά πάνω απ όλα ως Δημότες του Δήμου Β. Τζουμέρκων έστω και στη κοπή της Πίτας να μάθουμε ΠΟΙΑ είναι αυτά τα ΔΩΔΕΚΑ (12)!!! έργα και ΠΟΥ θα γίνουν .
 Για το πότε δεν έχουμε παράπονο το ακούσαμε απο το Δήμαρχο :  « το Καλοκαίρι του …...........». Δεν ήταν βέβαια απαραίτητο να τα ακούσουμε όλα από το Δήμαρχο. Περιμέναμε έστω και από κάποιο άλλο στέλεχος της παράταξης.

Θα Θέλαμε να ρωτήσουμε το Δήμαρχο, μιας και τα κανάλια της πληροφόρησης "παπαγαλάκια στο Δήμο μας" είπαν ότι στο χορό της παράταξης του , και όχι του ΔΗΜΟΥ Β. Τζουμέρκων, όπως αρκετοί καλεσμένοι συνδημότες μας πίστευαν, ( το μήνυμα που Είχαν πάρει στο κινητό τους  βλέπετε…),.ότι οι Βουλευτές του Νόμου μας  έστειλαν ευχητήριο ή συγχαρητήριο μήνυμα.
Αλήθεια το μήνυμα το στείλανε στη παράταξη ή στο Δήμο μας????
Είχανε προσκληθεί από τη Παράταξη ή από το Δήμο???
Αν οι βουλευτές μας είναι φίλοι της παράταξης του Δημάρχου μας καλό είναι να το ξέρουνε όλοι οι συνδημότες μας.
Το ότι τελικά δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση φανταζόμαστε ότι ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής συγκυρίας της πατρίδας μας και όχι της ανακάλυψης λίγο μετά την επιστολή τους , τους πραγματικούς διοργανωτές της εκδήλωσης.