Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

εκτός από παράνομο δεν είναι ούτε ηθικό


«Τα μηχανήματα του Δήμου βοηθάνε τους εργολάβους να παράγουν περισσότερο έργο !!!!!»

Στις 20 Φεβρουαρίου και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ερώτηση του κου Αργύρη, σε ποιο εργολάβο έχει ανατεθεί η εκτέλεση του έργου «διάνοιξη οδού στη θέση Βλαχιώτη» στο Ελληνικό με το ποσό των 11.000 ευρώ και γιατί δουλεύουν εκεί τα μηχανήματα του Δήμου, αφού το έργο δεν γίνεται με αυτεπιστασία, ο Δήμαρχος απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν έχουν λόγο να δουλεύουν  εκεί τα μηχανήματα του Δήμου και αν ξέρει κάτι το αντίθετο να το καταγγείλει.
         Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σωκράτη Γκρέστα. Ο Αντιδήμαρχος στον κόσμο του!!!! Ούτε που κατάλαβε τι είπε ο Δήμαρχος και έτσι με θράσος και έπαρση, ομολόγησε ότι αυτός έχει τα μηχανήματα του Δήμου εκεί και δουλεύουν για δύο εργολαβίες που εκτελούνται σε αυτό το σημείο. (Εκτός από το έργο του Δήμου, έχει ανατεθεί σε εργολάβο και έργο του Κληροδοτήματος στο ίδιο σημείο). Μ’ αυτό τον τρόπο ισχυρίστηκε ο Αντιδήμαρχος, βοήθησε τους εργολάβους να κάνουν περισσότερα μέτρα τοιχοποιία. Αντιδήμαρχε αν πράγματι αυτό είναι το σκεπτικό της παρανομίας σου, να το εφαρμόσουμε σε όλες τις ιδιωτικές εργολαβίες του Δήμου; 
          Οι συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, εκτός του ότι είναι  παράνομες, παραπέμπουν συνειρμικά τους δημότες σε εξαγωγή άλλων συμπερασμάτων, καθόλου κολακευτικών, για την σκοπιμότητα  αυτών των ενεργειών.
          Μετά το «άδειασμα» του Αντιδημάρχου «ανάσα» ο Δήμαρχος. Περιμένουμε τις νόμιμες πρωτοβουλίες του Δημάρχου.
         Ξέρεις Δήμαρχε, εκτός από παράνομο δεν είναι ούτε ηθικό το όλο ζήτημα, γιατί εκτός από κάποιους εργολάβους που επιλέγει ο Αντιδήμαρχος να βοηθά παράνομα με τα μηχανήματα του Δήμου, υπάρχουν και δημότες με μηχανήματα που δεν έχουν δουλειά……….
          Ίδιο «άδειασμα» προς το Δήμαρχο και από άλλους δύο Αντιδημάρχους στην ίδια συνεδρίαση.
                                   
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Β. Τζουμέρκων