Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ


Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο καταδίκασε τον Δήμαρχο, κρίνοντας ότι κακώς  είχε υποκαταστήσει αρμοδιότητες κρατικής υπηρεσίας  τοποθετώντας σιδερένιες στρογγυλές κατασκευές σε εσωτερικό δρόμο της Πράμαντας , που η τοποθέτησή τους είναι και επικίνδυνη για την οδική ασφάλεια.
          Περιμένουμε την απόφαση σε δεύτερο βαθμό (άσκησε  έφεση ο Δήμαρχος στην ποινή που του επιβλήθηκε) από το δικαστήριο και μάλιστα τώρα που ο Δήμαρχος ξανατοποθέτησε τις απομακρυσμένες επικίνδυνες σιδερένιες μπάλες στο ίδιο σημείο και μάλιστα μετά την καταδικαστική απόφαση του πρώτου δικαστηρίου.
           Τα δικαστικά έξοδα ποιος τα πληρώνει; 
          Στο ποτάμι στην Κηπίνα, αποκλείστηκε  με προσθήκη μπαζών, δασικός παραποτάμιος δρόμος και εμείς περιμένουμε και «νοιαζόμαστε»   για την ανάπτυξη στον τριτογενή τομέα της περιοχής μας. Πιθανόν να αποκλείστηκε ο δρόμος, ώστε να αποφευχθεί η παράνομη υλοτόμηση του παρακείμενου δάσους. Φαντάζεσθε οι Δήμοι που διαθέτουν στα γεωγραφικά τους όρια  εθνικές οδούς   να τις αποκλείουνε  με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων από την υπερβολική ταχύτητα των οχημάτων;
          Κάτι δεν πάει καλά στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, τόσο με τις αναρμόδιες  πρωτοβουλίες που παίρνονται, συνάμα και με τον τρόπο σκέψης  στην επίλυση των ζητημάτων  που προκύπτουν.