Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 
             Τα μέλη και οι φίλοι (παλιοί και νέοι) της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Βορείων Τζουμέρκων συναντήθηκαν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013 , στο κέντρο Λιθαρίτσια. Ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Αργύρης Ιωάννης,  έκανε εισήγηση σχετικά με  τα πεπραγμένα στο Δήμο μας το τελευταίο χρονικό διάστημα  και ανέλυσε τη στάση της παράταξής μας στα δρώμενα του Δήμου.

 Στη συνέχεια, δημοτικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης  Δημοτικής Κίνησης  Βορείων  Τζουμέρκων  αναφέρθηκαν στην υπευθυνότητα και σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν και ελέγχουν τις αποφάσεις της διοίκησης, στην παρουσία της παράταξής μας γενικότερα στα Δημοτικά Συμβούλια και στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν  ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το λόγο ,επίσης, πήραν και φίλοι της παράταξης που τόνισαν την ανάγκη η μείζονος αντιπολίτευση να συνεχίσει να ασκεί υπεύθυνη πολιτική και πλήρη έλεγχο στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του κι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Καχριμάνης Αλέκος,  ο οποίος και χαιρέτησε τη συνάντηση. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου είναι ενδεικτική της δυναμικής της παράταξης για τις επερχόμενες εκλογές και το μήνυμα της πολυάριθμης αυτής συνάθροισης είναι ότι  η  Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Βορείων Τζουμέρκων θα πρέπει να συνεχίσει να είναι κοντά στους δημότες , να αγωνίζεται και να διαφυλάσσει τα συμφέροντά τους. 
                                           Για την παράταξη
Αργύρης Ιωάννης